Skip navigation

Skabelon til samarbejdsaftale

Artikel -

Stormrådet har udarbejdet en skabelon til samarbejdsaftale mellem forsikringsselskaber omkring behandling af stormflodssager.  Du kan læse mere om "aftale om overdragelse af sagsbehandling vedrørende stormflod" her.

Når forsikringsselskaberne overtager behandlingen af stormflodssager kan nogle selskaber ønske, at lade et andet forsikringsselskab håndtere behandlingen på deres vegne.

For at overlade sagsbehandlingen til et andet selskab skal der indgås en samarbejdsaftale eller mere formelt en "aftale om overdragelse af sagsbehandling vedrørende stormflod".

Indgåelsen af en aftale har to skridt.

  1. Der skal indgås en formel aftale mellem de to selskaber. Skabelon til dette findes her på siden.
  2. Der skal indgås aftale i Stormbasen, hvor administrator i systemet for afgivende og modtagende selskab accepterer overdragelsen af fremtidige sager i Stormbasen.

I forbindelse med ingålse af aftalen i Stormbasen tager Stormrådets sekretariat stilling til godkendelse eller afvisning af aftalen. Sekretariatet tager stilling til en samarbejdsaftalen hurtigst muligt efter selskaberne har accepteret i Stormbasen og senest efter 5 arbejdsdage.

Du kan hente skabelon til samarbejdsaftalen i Word-format (.doc) her: "Skabelon til aftale om overdragelse af sagsbehandling vedrørende stormflod".

Indgåelse af aftaler i Stormbasen kan først gennemføres når Stormbasen er taget i brug 1. oktober. Der kommer en guide til indgåelse af samarbejdsaftale her på hjemmesiden umiddelbart inden ibrugtagningen.

 

Sidst opdateret: 05. juli 2012